Αρνητικό Σεξουαλικό Δέσιμο «Ποτέ Ξανά!»

Μέντιουμ Αρης αξιοπιστο μεντιουμ

Τα μαγικά ξόρκια Αρνητικό Σεξουαλικό Δέσιμο «Ποτέ Ξανά» είναι μια ειδική μαγική τελετή. Ανήκουν στην επιθετική μαγεία. Ο σκοπός τους και το αποτέλεσμα που προκαλούν είναι η σεξουαλική απομόνωση του ατόμου. Τελούνται σε χάσιμο σελήνης. Ολοκληρώνονται τη νύχτα που το φεγγάρι χάνεται τελείως. Αυτός είναι ένας ισχυρός συμβολισμός στη μαγεία. Δηλώνει την αφάνεια και την ολοκλήρωση. Το τέλος ενός κύκλου. Τα μαγικά ξόρκια για αρνητικό σεξουαλικό δέσιμο είναι ισχυρά και δραστικά.

Το μαγικό ξόρκι εκτελείται σε δύο φάσεις. Η κάθε φάση διαρκεί 9 ημέρες. Σύνολο εργασίας 18 ημέρες. Ιδανικό για την σεξουαλική απομόνωση ενός ατόμου. Μείωση έως και εξάλειψη της ερωτικής επιθυμίας αλλά και ανικανότητα τλελεσης και ολοκλήρωσης της ερωτικής πράξης. Ο χρόνος που βλέπουμε το αποτέλεσμα μεταβάλλεται σε κάθε περίπτωση αφού η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Πριν από κάθε μαγικό ξόρκι το TarotoSpells.com και το Μέντιουμ Άρης προτείνει να γίνεται μια πρόβλεψη μαγικών εργασιών. Έτσι θα έχουμε καλύτερη εικόνα του θέματος. Ουσιαστικό και άμεσο αποτέλεσμα! Στην διάρκεια της διαδικασίας θα λάβεις φωτογραφίες από την μαγική τελετή. Αν θέλεις, μετά από προγραμματισμένο ραντεβού, μπορείς να λάβεις μέρος και εσύ σε μια μαγική τελετή.

Προσοχή: Τα μαγικά ξόρκια επιθετικής μαγείας δεν πρέπει να γίνονται για εκδικητικούς λόγους και χωρίς αντικειμενικό δικαίωμα. Το αποτέλεσμα αυτών, δεν θα είναι το επιθυμητό. Μη χρησιμοποιείται ένα μαγικό ξόρκι για αρνητικό σεξουαλικό δέσιμο απλά μετά από μια ερωτική απογοήτευση. Μια ερωτική απογοήτευση δεν είναι ουσιαστικός λόγος! Το μαγικό ξόρκι Αρνητικό Σεξουαλικό Δέσιμο «Ποτέ Ξανά» μπορούν τα το εκτελέσουν άνδρες και γυναίκες.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗ

Σχετικές Πνευματιστικές Εργασίες

To Bring Back a Lost Lover
Μαγικά Ξόρκια Καταστροφής
Μενού