Μαγικά Ξόρκια Χωρισμού και Απομάκρυνσης

Μέντιουμ Αρης αξιοπιστο μεντιουμ

Τα μαγικά ξόρκια χωρισμού είναι μια ειδική μαγική τελετή. Τελούνται σε χάσιμο σελήνης. Ολοκληρώνονται τη νύχτα που το φεγγάρι χάνεται τελείως. Αυτός είναι ένας ισχυρός συμβολισμός στη μαγεία. Δηλώνει την αφάνεια και την ολοκλήρωση. Το τέλος ενός κύκλου. Τα μαγικά ξόρκια χωρισμού είναι ισχυρά και δραστικά. Τα μαγικά ξόρκια χωρισμού μπορούν να δράσουν σε υφιστάμενες ερωτικές σχέσεις αλλά και γάμους. Μπορεί να έχουν εφαρμογή και σε χωρισμό ανθρωπίνων και κοινωνικών σχέσεων. Το μαγικό ξόρκι εκτελείται σε δύο φάσεις. Η κάθε φάση διαρκεί 9 ημέρες. Σύνολο εργασίας 18 ημέρες. Ιδανικό για χωρισμό ερωτικών σχέσεων, χωρισμό και διάλυση γάμου, απομάκρυνση φίλων και συγγενών. Ο χρόνος που βλέπουμε το αποτέλεσμα μεταβάλλεται σε κάθε περίπτωση αφού η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή.

Πριν από κάθε μαγικό ξόρκι χωρισμού το TarotoSpells.com και το Μέντιουμ Άρης προτείνει να γίνεται μια πρόβλεψη μαγικών εργασιών. Έτσι θα έχουμε καλύτερη εικόνα του θέματος. Ουσιαστικό και άμεσο αποτέλεσμα! Στην διάρκεια της διαδικασίας θα λάβεις φωτογραφίες από την μαγική τελετή. Αν θέλεις, μετά από προγραμματισμένο ραντεβού, μπορείς να λάβεις μέρος και εσύ σε μια μαγική τελετή.

Προσοχή: Τα μαγικά ξόρκια χωρισμού δεν πρέπει να γίνονται για εκδικητικούς λόγους. Το αποτέλεσμα αυτών, δεν θα είναι το επιθυμητό. Μη χρησιμοποιείται ένα μαγικό ξόρκι χωρισμού για να φέρετε ένα άτομο στην δική σας αγκαλιά. Το μαγικό ξόρκι χωρισμού μπορούν τα το εκτελέσουν άνδρες και γυναίκες. 

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗ

Σχετικές Πνευματιστικές Εργασίες

Μαγικά Ξόρκια Καταστροφής
Άνοιγμα Τύχης στα Επαγγελματικά
Μενού