Μαγικά Ξόρκια Καταστροφής

Μέντιουμ Αρης αξιοπιστο μεντιουμ

Τα μαγικά ξόρκια καταστροφής είναι μια ειδική μαγική τελετή. Τελούνται σε χάσιμο σελήνης. Ολοκληρώνονται τη νύχτα που το φεγγάρι χάνεται τελείως. Αυτός είναι ένας ισχυρός συμβολισμός στη μαγεία. Δηλώνει την αφάνεια και την ολοκλήρωση. Το τέλος ενός κύκλου. Τα μαγικά ξόρκια καταστροφής είναι ισχυρά και δραστικά. Τα μαγικά ξόρκια καταστροφής μπορούν να δράσουν για καταστροφή ανταγωνιστών και όσων μας έχουν προκαλέσει ζημιά. Μπορεί να έχουν εφαρμογή και σε καταστροφή οικογενειακών σχέσεων αλλά και οικονομική καταστροφή.

Το μαγικό ξόρκι εκτελείται σε δύο φάσεις. Η κάθε φάση διαρκεί 9 ημέρες. Σύνολο εργασίας 18 ημέρες. Ιδανικό για καταστροφή ανταγωνιστών, αντιζήλων και όσων μας έχουν προκαλέσει εσκεμμένα ζημιά. Ο χρόνος που βλέπουμε το αποτέλεσμα μεταβάλλεται σε κάθε περίπτωση αφού η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Πριν από κάθε μαγικό ξόρκι καταστροφής το TarotoSpells.com και το Μέντιουμ Άρης προτείνει να γίνεται μια πρόβλεψη μαγικών εργασιών. Έτσι θα έχουμε καλύτερη εικόνα του θέματος. Ουσιαστικό και άμεσο αποτέλεσμα! Στην διάρκεια της διαδικασίας θα λάβεις φωτογραφίες από την μαγική τελετή. Αν θέλεις, μετά από προγραμματισμένο ραντεβού, μπορείς να λάβεις μέρος και εσύ σε μια μαγική τελετή.

Προσοχή: Τα μαγικά ξόρκια καταστροφής δεν πρέπει να γίνονται για εκδικητικούς λόγους και χωρίς αντικειμενικό δικαίωμα. Το αποτέλεσμα αυτών, δεν θα είναι το επιθυμητό. Μη χρησιμοποιείται ένα μαγικό ξόρκι καταστροφής από ζήλια. Αν ο ανταγωνιστής σου έχει περισσότερη πελατεία ανέβασε την ποιότητα σου και θα βγεις κερδισμένος χωρίς την χρήση της μαγείας. Το μαγικό ξόρκι καταστροφής μπορούν τα το εκτελέσουν άνδρες και γυναίκες.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗ

Σχετικές Πνευματιστικές Εργασίες

Αρνητικό Σεξουαλικό Δέσιμο «Ποτέ Ξανά!»
Μαγικά Ξόρκια Χωρισμού και Απομάκρυνσης
Μενού