Συχνές Ερωτήσεις

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει όλες σας τις ερωτήσεις και έχουμε προσπαθήσει να τις απαντήσουμε με τον πιο σαφή και λεπτομερή τρόπο.

Οι μαγικές εργασίες και τα μαγικά ξόρκια είναι εγγυημένα;
Σε πόσες μέρες θα δω τα αποτελέσματα από ένα μαγικό ξόρκι;
Γιατί μπορεί να αποτύχει ένα μαγικό ξόρκι;
Μπορώ να κάνω μόνος μου ένα μαγικό ξόρκι;
Πως θα αποφύγω την απάτη από επιτήδειους;
Τι πρέπει να προσέξω;
Τι πρέπει να αποφύγω;
Τι είναι τα ενεργειακά κεριά και πως κατασκευάζονται;
Γιατί να επιλέξω υλικά μαγείας από το TarotoSpells.com;
Τα μαγικά πακέτα και μαγικά ξόρκια του TarotoSpells.com είναι αποτελεσματικά;
Γιατί να εμπιστευτώ το Μέντιουμ Άρης;
Υπάρχουν λύσεις για όλα τα θέματα;
Κάποιοι υποστηρίζουν ότι με τη μαγεία όλα γίνονται. Ισχύει;
Κάποιοί παρέχουν δωρεάν προβλέψεις! Εσείς γιατί δεν το κάνετε;
Θέλω έναν άνθρωπο που τον αγαπώ πολύ αλλά δεν μιλάμε καν! Μπορώ να τον κάνω να με ερωτευτεί;
Πρέπει να κάνω πρόβλεψη πριν κάνω μια μαγική εργασία ή ένα μαγικό ξόρκι;
Τα μαγικά ξόρκια είναι μόνο για γυναίκες;
Υπάρχει εχεμύθεια στις υπηρεσίες του TarotoSpells.com;
Οι πληρωμές και οι αγορές που κάνω μέσα από το TarotoSpells.com είναι ασφαλείς;
Είμαι Έλληνας κάτοικος του εξωτερικού μπορώ να κάνω τηλεφωνική πρόβλεψη;
Σε ποιες γλώσσες δίδονται απαντήσεις και προβλέψεις μέσω e-mail;
Οι μαγικές εργασίες και τα μαγικά ξόρκια είναι εγγυημένα;

Πρέπει να κατανοήσετε και να βάλετε καλά στο μυαλό σας ότι δεν υπάρχουν εγγυήσεις στην μαγεία. Όποιος το λέει αυτό και υποστηρίζει ότι παρέχει εγγυημένες μαγικές εργασίες είναι κοινός απατεώνας. Σας λέει ψέματα! Αν επιμένει, ζητήστε τις εγγυήσεις γραπτώς σε επίσημο έγγραφο που να έχει νομική υπόσταση. Μόνο τότε να τον εμπιστεύεστε! Είτε κάνετε εσείς ένα μαγικό ξόρκι, είτε απευθυνθείτε σε έναν επαγγελματία καταλάβετε ότι θα πρέπει να συνδεθείτε με το σύμπαν! Όσο πιο αρμονική είναι αυτή η σύνδεση τόσο πιο άμεσα αποτελέσματα θα έχει το μαγικό ξόρκι. Η θετική σκέψη είναι το κλειδί στη μαγεία! Άσε το ξόρκι να λειτουργήσει χωρίς να το επηρεάζεις ενεργειακά με την επιτακτική πραγματοποίηση της επιθυμία σου. Μην μεταβάλεις και μεταθέτεις εσύ ο ίδιος τον χρόνο του αποτελέσματος!

Σε πόσες μέρες θα δω τα αποτελέσματα από ένα μαγικό ξόρκι;

Η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζετε! Είτε κάνετε εσείς ένα μαγικό ξόρκι, είτε εμπιστευθείτε εμάς θα πρέπει να δώσετε τον απαιτούμενο χρόνο στο μαγικό ξόρκι να δουλέψει! Πιθανόν να χρειαστούν μερικές μέρες ή ακόμα και ολόκληρος μήνας. Αυτό εξαρτάται από τη μαγεία αλλά και την θέληση του σύμπαντος! Σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει αναλυτική ενημέρωση από εμάς για την πορεία και την εξέλιξη της μαγικής εργασίας. 

Γιατί μπορεί να αποτύχει ένα μαγικό ξόρκι;

Είναι αρκετές οι περιπτώσεις που κάποιος κάνει κάποιο μαγικό ξόρκι αλλά δεν φέρνει αποτέλεσμα. Φταίει το μαγικό ξόρκι; Όχι! Μα πως το λες με τόση σιγουριά και κατηγορηματικά; Το λέω γιατί το ίδιο μαγικό ξόρκι σε πολλούς άλλους έχει φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τότε τι δεν γίνεται σωστά; Αν κάποιος αποφασίσει να κάνει ένα μαγικό ξόρκι θα πρέπει να κάνει τα εξής:

 1. Σωστή επιλογή! Διάλεξε το κατάλληλο μαγικό ξόρκι! Έχεις απορίες όμως και δεν ξέρεις ποιο να επιλέξεις; Τότε Ρώτα τους ειδικούς!
 2. Να έχεις ρεαλιστικές προσδοκίες και απαιτήσεις! Θέλω να τον δω να σέρνεται στα πόδια μου, λένε κάποιες. Δεν θα το δεις ποτέ! Εκτός και αν κάνεις ξόρκι σε ερπετό! Οι άνθρωποι περπατάνε! Να κάνει σας τρελός. Ο καθένας εκφράζει τα συναισθήματα του διαφορετικά. Μαγικό ξόρκι κάνεις δεν κάνεις αλλοίωση χαρακτήρα! Συμπέρασμα: Οι απαιτήσεις που πρέπει να έχουμε θα πρέπει να συνάδουν και με τον χαρακτήρα του ατόμου για το οποίο κάνουμε ένα μαγικό ξόρκι! Έχεις αγαπήσει έναν άνθρωπο. Έχεις αγαπήσει και τις ατέλειες του! Αυτές που τον έκαναν ξεχωριστό στα μάτια σου! Μην προσπαθείς να τον κάνεις κοστούμι στο μέγεθος σου! 
 3. Μην τα βάζεις με το σύμπαν! Αν ένα ξόρκι δεν γίνει με την πρώτη, δεν θα γίνει ποτέ! Το σύμπαν σου λέει ότι αυτό δεν είναι καλό για σένα! Άσχετα αν εσύ με το ανθρώπινο μυαλό σου το θες απεγνωσμένα!
 4. Το δικαίωμα! Θέλεις να κάνεις κακό σε κάποιον. Γιατί; Σε έχει βλάψει εις γνώση του; Σου έχει προκαλέσει ζημιά για προσωπικό όφελος; Μόνο τότε τα μαγικά ξόρκια καταστροφής θα έχουν αποτέλεσμα! Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις θα φέρεις άδικα! Θα προκαλέσεις αναστάτωση στη ζωή ανθρώπων χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα!  
 5. Μην βιάζεσαι! Παρόλο που πολλές φορές τα μαγικά ξόρκια έχουν άμεσα αποτελέσματα, υπάρχουν και περιπτώσεις που απαιτείται χρόνος! Το μαγικό ξόρκι δουλεύει για να φέρει το αποτέλεσμα. Μπορεί να δημιουργεί τις συνθήκες που δεν υπήρχαν! Μην ζητάς επιτακτικά το αποτέλεσμα! Μεταβάλλεις εσύ ο ίδιος τον χρόνο! 
 6. Πίστεψε! Αν δεν πιστεύεις στο μαγικό ξόρκι δεν θα δουλέψει ποτέ! Σκέψου πάντα θετικά! Από την περίοδο της επιλογής μέχρι και την ολοκλήρωση του! Το μαγικό ξόρκι θα πετύχει! Ακόμα και αν δεν εκτελείς εσύ την τελετή μαγείας! Απαιτείται η θετική σου σκέψη!
 7. Μην αλλάζεις το μαγικό ξόρκι! Οι οδηγίες επιβάλλεται να ακολουθούνται πιστά! Οποιαδήποτε αλλαγή, μεταβάλει το αποτέλεσμα!
 8. Ο Νόμος της σιωπής! Μην μιλάς για αυτό! Το ξέρεις εσύ και ο άνθρωπος που συνεργάζεσαι! Κανένας άλλος! Οι σκέψεις άλλου ατόμου μπορεί να δημιουργήσουν ρωγμές στις ενέργειες που δημιουργούνται. Έτσι στην καλύτερη περίπτωση να καθυστερήσει το αποτέλεσμα! Στην χειρότερη όμως να πάει ο κόπος σου χαμένος!
Μπορώ να κάνω μόνος μου ένα μαγικό ξόρκι;

Ναι. Μπορείς να κάνεις ένα μαγικό ξόρκι και μια μαγική τελετή μόνος σου! Τα μαγικά πακέτα και μαγικά ξόρκια του www.tarotospells.com περιέχουν αναλυτικές οδηγίες αλλά και όλα τα απαιτούμενα μαγικά υλικά. Είναι πλήρη και κατανοητά. Κι αν έχεις απορίες και θέλεις διευκρίνιση; Τότε το Tarotο Spells και η ομάδα μας είναι στη διάθεση σου να λύσει κάθε απορία σου!

Πως θα αποφύγω την απάτη από επιτήδειους;

Ο χώρος της μεταφυσικής αλλά και του αποκρυφισμού είναι ένας χώρος όπου πολλοί είναι αυτοί που εκμεταλλεύονται μια ευάλωτη κατάσταση κάποιου. Είναι πολλές οι ιστοσελίδες που κατακλύζουν το διαδίκτυο που υπόσχονται τα πάντα σε όλους! Δεν σημαίνει πως επειδή υπάρχουν οι απατεώνες, δεν υπάρχουν και έντιμοι, αξιόπιστοι ασκητές μαγείας. Ποια όμως είναι η ιστοσελίδα και ο άνθρωπος που παρέχει αυθεντικές υπηρεσίες μαγείας; Τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την απόφαση σας να εμπιστευτείτε το θέμα σας σε κάποιον είναι απλά αλλά απαραίτητα!

Τι πρέπει να προσέξω;
 • Ελέγξτε την αυθεντικότητα και την ασφάλεια της ιστοσελίδας. Η ιστοσελίδα ενός επαγγελματία είναι η εικόνα του. Θα πρέπει να υπάρχει υπαρκτή διεύθυνση. Διασταυρώστε το στην Google! 
 • Να υπάρχει αληθινή φωτογραφία του επαγγελματία! Πλήρες βιογραφικό που θα μπορεί να διασταυρωθεί εύκολα από τον καθένα ενδιαφέρεται για συνεργασία.
 • Οι φωτογραφίες του site να είναι πρωτότυπες και αυθεντικές.
 • Θα πρέπει να υπάρχουν αναλυτικοί όροι χρήσης και να είναι κατοχυρωμένη η ιστοσελίδα και τα εμπορικά σήματα.
 • Θα πρέπει να υπάρχει φυσικό κατάστημα που ο καθένας θα μπορεί να συναντήσει τον επαγγελματία με τον οποίο συνομιλεί και συνεργάζεται! Να υπάρχει τμήμα εξυπηρέτησης για διευκρινήσεις και απορίες. 
 • Το site θα πρέπει να είναι επαγγελματικό. Να παρέχεται αριθμός λογαριασμού τραπέζης, με τα ακριβή στοιχεία του νομικού εκπρόσωπου, και όχι μόνο ανώνυμο PayPal ή Western Union όπου μεταφέρεται παράνομο “μαύρο” χρήμα ΧΩΡΙΣ αποδείξεις!
 • Σε όλα τα προϊόντα και της υπηρεσίες θα πρέπει να αναφέρονται τιμές. Να υπάρχει διαφάνεια σε κάθε τι που υπάρχει στην ιστοσελίδα.
Τι πρέπει να αποφύγω;
 • Αποφύγετε ανθρώπους που κρύβουν το πρόσωπο τους! Γιατί κρύβονται; Μόνο οι απατεώνες φοβούνται τη δημοσιότητα!
 • Αποφύγετε δήθεν ομάδες μυστών! Γιατί δεν βγάζουν μια ομαδική φωτογραφία;
 • Αποφύγετε πρόχειρα site που δεν είναι επαγγελματικά! Δεν αναγράφουν το κόστος υπηρεσιών. Δεν έχουν εμπορικό τραπεζικό λογαριασμό. 
 • Αποφύγετε όσους δεν έχουν φυσικό κατάστημα. Το κατάστημα θα πρέπει να είναι δηλωμένο και επισκέψιμο από τον καθένα. Οι πόρτες να είναι πάντα ανοιχτές!
 • Αποφύγετε όσους κρύβονται στα σπίτια τους και δεν δίνουν διεύθυνση.
 • Αποφύγετε όσους δεν έχουν σταθερό τηλεφωνικό νούμερο. Βεβαιωθείτε ότι το κινητό τηλέφωνο είναι δηλωμένο στο πρόσωπο που παριστάνει τον επαγγελματία.
 • Αποφύγετε όσους σας δίνουν εγγυήσεις για την μαγεία! Ζητήστε τις γραπτώς με επίσημο έγγραφο!
 • Αποφύγετε όσους λένε ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα! Μόνο ο Θεός μπορεί τα πάντα!
 • Αποφύγετε όσους σας τρομοκρατούν για επιπτώσεις αν δεν συνεργαστείτε μαζί τους! Απλά βάλτε τα γέλια και απομακρυνθείτε!
 • Αποφύγετε όσους παρέχουν δωρεάν προβλέψεις! Είναι χειριστικοί και προσπαθούν να σας αποσπάσουν χρήματα! Αναρωτήσου απλά… Τι κέρδος έχουν από τις δωρεάν υπηρεσίες τους;
Τι είναι τα ενεργειακά κεριά και πως κατασκευάζονται;

Τα ενεργειακά κεριά είναι συμβολικά και αντιπροσωπεύουν ανθρώπους, έννοιες ή ακόμα και αντικείμενα. Επάνω σε αυτό μπορούμε να χαράξουμε στοιχεία ανθρώπου ακόμα και εντολές. Το χρώμα στα κεριά παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο σε ένα μαγικό ξόρκι. Το κάθε χρώμα εκπέμπει διαφορετικές δονήσεις. Η επιτυχία για ένα μαγικό ξόρκι οφείλεται και στη σωστή επιλογή των υλικών. Ένα ποιοτικό κερί πάντα είναι προτιμότερο για να εκτελέσουμε ένα μαγικό ξόρκι. Τα μαγικά ενεργειακά κεριά, πρέπει να κατασκευάζονται κάτω από ειδικές συνθήκες, που μόνο ένα εξειδικευμένο εργαστήριο έχει. Θα πρέπει να γίνονται προσμίξεις υλικών και αρωμάτων όπως ακριβώς αναγράφονται σε μαγικά γριμόρια. Στο Taroto Spells θα βρεις τα ποιοτικότερα μαγικά ενεργειακά κεριά. Κατασκευάζονται όλα κάτω από αυστηρές προδιαγραφές και με τα καλύτερα υλικά που εγγυώνται την άριστη καύση. Όλα τα ενεργειακά μαγικά κεριά τα επιμελείται και επιβλέπει την κατασκευή τους το Μέντιουμ Άρης. 

Γιατί να επιλέξω υλικά μαγείας από το TarotoSpells.com;

Στο www.tarotospells.com θα βρείτε αυθεντικά και κορυφαίας ποιότητας μαγικά υλικά και εργαλεία. Η επιλογή όλων των υλικών γίνεται με μεγάλη προσοχή. Έχουμε ανθρώπους σε όλη την αραβική χερσόνησο που ψάχνουν, βρίσουν και μας προμηθεύουν. Όλα τα μαγικά υλικά του www.tarotospells.com δοκιμάζονται πριν την διάθεση τους σε εσάς. Τα μαγικά λιβάνια και τα μπουχούρια είναι ενισχυμένα με άλλα υλικά ώστε να έχουν ακόμα μεγαλύτερη ενέργεια. Στο www.tarotospells.com θα βρείτε πραγματικά 100% χειροποίητα υλικά μαγείας που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού!

Τα μαγικά πακέτα και μαγικά ξόρκια του TarotoSpells.com είναι αποτελεσματικά;

Όλα τα μαγικά πακέτα και μαγικά ξόρκια του www.tarotospells.com είναι βασισμένα σε παλιές αυθεντικές μαγικές συνταγές και μαγικά γριμόρια. Είναι δοκιμασμένα επί σειρά ετών και έχει εξακριβωθεί η δραστικότητα τους. Όλα τα μαγικά πακέτα και μαγικά ξόρκια αποτελούνται από γνήσια υλικά μαγείας και πανίσχυρα μαγικά λόγια! Επιλέξτε το σωστό πακέτο για την δική σας περίπτωση. Εκτελέστε την μαγική τελετή με πίστη και ακολουθώντας τις οδηγίες. Η επιτυχία στο μαγικό ξόρκι που θα κάνεις είναι δεδομένη!

Γιατί να εμπιστευτώ το Μέντιουμ Άρης;

Το Μέντιουμ Άρης είναι το πιο αξιόπιστο και σοβαρό μέντιουμ στην Αθήνα. Ο καθένας μπορεί να τον συναντήσει από κοντά σε έναν απόλυτα νόμιμο χώρο στο κέντρο της Αθήνας. Η εμπειρία του και η γνώση του είναι αυτά που τον χαρακτηρίζουν. Μιλάει ειλικρινά και χωρίς να λέει αυτά που απλά κάποιος θέλει να ακούσει. Παρουσιάζει τα γεγονότα και τις καταστάσεις ως έχουν για να έχει ο συμβουλευόμενος πλήρη εικόνα! 

Υπάρχουν λύσεις για όλα τα θέματα;

Όχι! Δεν υπάρχει λύση σε κάθε θέμα που μας απασχολεί. Όποιος σας πει το αντίθετο σας λέει ψέματα! Φύγετε μακριά γιατί προσπαθεί να σας εκμεταλλευτεί! Τα πάντα και το όλον ανήκουν μόνο στον Θεό! Και εμείς θεοί δεν είμαστε! Όποιος εσκεμμένα τον παριστάνει είναι ένας κοινός απατεώνας! Το κάθε θέμα είναι ξεχωριστό. Η κάθε περίπτωση μοναδική όπως είμαστε και εμείς. Αφού αναλυθεί το θέμα και εξεταστεί τότε θα μπορούμε να γνωρίζουμε τι και αν μπορεί να γίνει! Ναι, μπορεί να γίνει επιρροή μιας κατάστασης όμως δεν πουλάμε παραμύθια παρουσιάζοντας παραμυθένιες καταστάσεις! Εδώ απλά, λέμε την αλήθεια!

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι με τη μαγεία όλα γίνονται. Ισχύει;

Το έχουμε ακούσει κι εμείς και γελάμε! Με πάσα ειλικρίνεια και με την σοβαρότητα που μας διέπει απαντάμε πως αυτό δεν ισχύει! Οι άνθρωποι που το λένε αυτό χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Α) Κοινοί απατεώνες που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την αδύναμη κατάσταση κάποιού, χωρίς κανέναν ηθικό φραγμό. Β) Άτομα που δεν έχουν επίγνωση της τέχνης και δύναται να προκαλέσουν μεγαλύτερη ζημιά παρά όφελος, σε κάποιον! Κοινώς λειτουργούν ως κακοποιοί!  Και οι δύο περιπτώσεις είναι επικίνδυνες! Μέλημα τους είναι απλά το κέρδος και τίποτε άλλο. Δεν έχουν γνώση. Με μεγάλα και εντυπωσιακά λόγια προσπαθούν είτε να φοβίσουν είτε να θρέψουν ψεύτικές ελπίδες σε κάποιον. Και στις δύο περιπτώσεις είναι αποφασισμένοι να «παίξουν» με την ζωή και την ψυχική υγεία ενός ανθρώπου. Συμβουλή! Όταν ακούσετε κάτι τέτοιο, φύγετε μακριά! Όσο ευάλωτη και να είναι η θέση σας απαιτείται να έχετε κριτική σκέψη! Συμπέρασμα: Με τη μαγεία γίνονταί πολλά, πολλά και θεαματικά αλλά όχι τα πάντα!

Κάποιοί παρέχουν δωρεάν προβλέψεις! Εσείς γιατί δεν το κάνετε;

Με την εμφάνιση του ανθρώπου επάνω στην γη, εμφανίστηκαν και οι πρώτες εμπορικές συναλλαγές! Κάποιοι είχαν δέρματα ζώων και τα αντάλλασσαν με σιτάρι που μπορεί να είχε κάποιος άλλος! Έπειτα δημιουργήθηκε το νόμισμα ώστε οι υπηρεσίες και τα προϊόντα να έχουν αντίτιμο. Αυτό καταλήγει στο συμπέρασμα ότι όλες οι υπηρεσίες πληρώνονται με κάποιο τρόπο. Διαβάστε το παρακάτω παράδειγμα! Ας υποθέσουμε πως μια κυρία ή ένας κύριος, εφεξής «άνθρωπος», παρέχει δωρεάν προβλέψεις! Αυτός ο «άνθρωπος» ζει. Καταναλώνει. Κάπου διαμένει! Πληρώνει ενοίκιο, ηλεκτρικό ρεύμα, το τηλέφωνο με το οποίο συνομιλείτε, τρώει, πίνει κλπ. Πληρώνει διαφημίσεις για να τον βρείτε να σας δώσει μια δωρεάν πρόβλεψη! Δραστηριότητες που απαιτείται να δώσει χρήματα για να τις έχει. Αφού παρέχει δωρεάν υπηρεσίες, που βρίσκει τα χρήματα; Ή κάνει και δεύτερη δουλειά ή απλά διαπράττει κάτι άλλο που του φέρνει κέρδος! Το πιθανότερο είναι το δεύτερο! Ένας «άνθρωπος» που παρέχει δωρεάν προβλέψεις μας δημιουργεί την εντύπωση πως είναι υπεράνω χρημάτων. Είναι «άνθρωπος» που δεν θα θελήσει χρήματα ποτέ! Είναι τόσο καλή ψυχή που θα μας πει την πλήρη αλήθεια! Και εδώ είναι το ψέμα! Εδώ είναι η απάτη! Αυτός ο «άνθρωπος» το πιθανότερο είναι να βρει μια εξαιρετικά δραστική και γρήγορη λύση στο θέμα που σας απασχολεί! Αμέσως αυτός ο τόσο καλός «άνθρωπος» μπροστά στα μάτια σας φαντάζει σούπερ ήρωας! Σας μαυρίζει την κατάσταση προσπαθώντας να σας πείσει ότι δεν υπάρχει άλλη λύση! Εσείς τότε νιώθετε ευτυχισμένοι που βρέθηκε «στο δρόμο σας» αυτός ο άνθρωπος! Σας καλλιεργεί την ελπίδα που είχατε απολέσει! Και τότε κάνετε την πιο ουσιαστική ερώτηση! ¨Και πως θα γίνει αυτό;¨ Σας εξηγεί ότι θα χρειαστεί να δουλέψει πνευματικά και ότι θα χρειαστούν και κάποια υλικά. Τα υλικά θα τα πάρει από κάποιο δικό του άνθρωπο που τα έχει σε καλές τιμές, ώστε να σου κάνει και οικονομία! Ξαφνικά ό άνθρωπος με τις δωρεάν προβλέψεις, γίνεται έμπορος! Αφού σου βγάλει ένα κοστολόγιο, στο 90% των περιπτώσεων, συμφωνείς αμέσως! Το κοστολόγιο ξεκινάει από 300 € και μπορεί να φτάσει μερικές χιλιάδες ευρώ! Αυτό το κρίνει ο «άνθρωπος» ανάλογα πάντα με το πόσο ευάλωτος είσαι! Ξαφνικά λοιπόν βρέθηκες να πληρώνεις μια δωρεάν πρόβλεψη, στο ελάχιστο, με  300 €! Και τα ερωτήματα που εγείρονται είναι τα εξής: Που μπορώ να βρω αυτόν τον «άνθρωπο»; Που μένει; Είναι μόνιμος; Έχει γραφείο ή κατάστημα; Οι διευθύνσεις που μου έχει δώσει είναι αληθής; Μην ξεχνάς ότι δεν υπάρχει η έννοια με εξαπάτησε! Το σωστό, σε αυτές τις περιπτώσεις είναι: ¨Επάνω στην απελπισία μου και με το δόλωμα του Δωρεάν Προβλέψεις, δεν έβαλα το μυαλό μου να δουλέψει και άφησα αυτό τον «άνθρωπο» να με εξαπατήσει¨. Το Taroto Spells και το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες δεν παρέχουν δωρεάν προβλέψεις. Οι υπηρεσίες είναι με πληρωμή. Οι δωρεάν προβλέψεις είναι πρακτικές επιτήδειων που στοχεύουν στην αφέλεια του κόσμου και στην εκμετάλλευση τους για προσωπικό όφελος!

Θέλω έναν άνθρωπο που τον αγαπώ πολύ αλλά δεν μιλάμε καν! Μπορώ να τον κάνω να με ερωτευτεί;

Το πιθανότερο είναι όχι! Πριν όμως μπεις στην διαδικασία να κάνεις μαγικά ξόρκια, επικοινώνησε με αυτόν τον άνθρωπο. Μίλησε του! Έτσι θα μπορείς με πιο ανθρώπινο και αγαπησιάρικο τρόπο να πλησιάσεις αυτόν που θέλεις. Εκ του μη όντως δεν μπορεί να δημιουργηθεί κάτι! Μόνο ο Θεός το μπορεί! Και σκέψου και το άλλο… Θέλεις έναν άνθρωπο δίπλα σου που στην ουσία δεν σε θέλει; Αυτό δεν σου αξίζει! Χρησιμοποίησε την μαγεία σωστά!  Φέρε αξιόλογους ανθρώπους στη ζωή σου! Η αμοιβαιότητα είναι το παν!

Πρέπει να κάνω πρόβλεψη πριν κάνω μια μαγική εργασία ή ένα μαγικό ξόρκι;

Ναι! Πριν από μια μαγική εργασία και πριν από ένα μαγικό ξόρκι επιβάλλεται να γίνεται μια πρόβλεψη χαρτομαντείας ταρώ. Ειδικά για τις νέες υποθέσεις. Αν επιλέξετε μόνοι σας ένα μαγικό ξόρκι μπορεί να κάνετε λάθος επιλογή. Μπορεί να μην φέρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για παράδειγμα: Πολλοί είναι αυτοί που μπερδεύουν την επαναφορά αγαπημένου προσώπου με το ερωτικό δέσιμο αγάπης. Έχουν την εντύπωση πως με ένα μαγικό ερωτικό δέσιμο θα επιστέψει! Λάθος! Πεταμένα λεφτά! Πεταμένος χρόνος! Πριν επιλέξεις ένα μαγικό ξόρκι ή μαγική εργασία συμβουλέψου εμάς!

Τα μαγικά ξόρκια είναι μόνο για γυναίκες;

Όχι! Τα μαγικά ξόρκια είναι για κάθε άνθρωπό που θέλει μια βελτίωση στη ζωή του! Στο Taroto Spells μπορούν να κάνουν χρήση των μαγικών πακέτων άνδρες και γυναίκες άνω των 18 ετών.

Υπάρχει εχεμύθεια στις υπηρεσίες του TarotoSpells.com;

Το Taroto Spells και το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες είναι ο πιο σοβαρός και αξιόπιστος χώρος μεταφυσικής. Μέλημα μας είναι οι παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο! Τα στοιχεία και οι συζητήσεις που γίνονται μένουν ασφαλή. Οι πληροφορίες δεν δίνονται σε τρίτους. Υπάρχει καθολική εφαρμογή του GDPR Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων. Εδώ συνομιλείς και συνεργάζεσαι με συγκεκριμένα άτομα που τα βλέπεις! Έχεις τη δυνατότητα να τα συναντήσεις και από κοντά! Το μεγάλο κέρδος του Taroto Spells και του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες είναι η αξιοπιστία του!

Οι πληρωμές και οι αγορές που κάνω μέσα από το TarotoSpells.com είναι ασφαλείς;

Το Taroto Spells συνεργάζεται με δυο από της καλύτερες τράπεζες σε Ελλάδα και Κύπρο. Είναι επίσημοι εμπορικοί λογαριασμοί. Επίσης με την εταιρία Viva Wallet (https://www.vivawallet.com). Τον πιο ασφαλή τρόπο διαδικτυακών αγορών και πληρωμών με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες VISA – MASTERCARD. Ακόμα το TarotoSpells.com έχει υψηλή ασφάλεια SSL (Secure Sockets Layer). Η λειτουργία του SSL (Secure Sockets Layer) είναι η δημιουργία μιας κρυπτογραφημένης σύνδεσης μεταξύ του web server σας και του browser του επισκέπτη. Έτσι διασφαλίζεται η ασφαλής ανταλλαγή δεδομένων ανάμεσα στις δύο πλευρές. Αποτρέπει την υποκλοπή αυτών από κακόβουλους χρήστες. Μια ακόμη δικλείδα ασφαλείας είναι ο ιδιωτικός Server Ταρωτώ που αποτρέπει κάθε δόλια ενέργεια εις βάρος των πελατών μας.

Είμαι Έλληνας κάτοικος του εξωτερικού μπορώ να κάνω τηλεφωνική πρόβλεψη;

Ναι! Αν είσαι Έλληνας κάτοικος του εξωτερικού μπορείς να κάνεις τηλεφωνικές προβλέψεις στο Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες. Για μεγαλύτερη οικονομία επέλεξε ένα από τα πακέτα αγοράς χρόνου ομιλίας ή κλείσε το ραντεβού σου στην ειδική εφαρμογή.

Σε ποιες γλώσσες δίδονται απαντήσεις και προβλέψεις μέσω e-mail;

Αν επιλέξεις μια μελλοντική πρόβλεψη χαρτομαντείας μέσω e-mail θα πρέπει να γνωρίζεις ότι απαντήσεις δίδονται στα Ελληνικά αλλά και στα Αγγλικά.

Έχεις δικιές σου απορίες; Δες πως μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Στείλε μας email

Στείλε μας email εκφράζοντας τις απορίες σου και κάποιος από την εξυπηρέτηση πελατών θα σας απαντήσει μέσα σε 12 ώρες. Το email μας είναι info[@]tarotospells.com.

Κάλεσε την εξυπηρέτηση πελατών

Κάλεσε μας στο τηλέφωνικο κέντρο 210 34 77 211 και η εξυπηρέτηση πελατών θα απαντήσει άμεσα σε κάθε απορία σου.

Μενού