Η διαφορά μας κρύβεται
Taroto Spells Μαγικά Ξόρκια

Το Taroto Spells είναι το μεγάλο, διεθνές βήμα, του επιτυχημένου Taroto.gr. Η αγάπη μας για την μαγεία και τον αποκρυφισμό μας οδήγησε στη δημιουργία του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες, στην Αθήνα. Από τους πρώτους μήνες κάναμε την διαφορά. Ο πιο ολοκληρωμένος και αξιόπιστος χώρος μεταφυσικής και μελλοντολογίας είναι γεγονός. Σε μια Ελλάδα, που τα μέντιουμ και οι χαρτομάντες κρύβονταν πίσω από ψεύτικες εικόνες. Που άλλαζαν αριθμούς τηλεφώνων για να χάνονται. Που εκβίαζαν ώστε να αποσπούν χρήματα. Που σπαταλούσαν τον πολύτιμο χρόνο, εκμεταλλευόμενοι την ελπίδα κάποιου.

Εμείς κάναμε την ανατροπή! Δείχνουμε τα πρόσωπα μας! Έχουμε φυσική έδρα και οι πόρτες είναι πάντα ανοιχτές για όλους. Λέμε την αλήθεια ακόμα και αν δυσαρεστηθεί κάποιος! Σταματάμε να εκμεταλλευόμαστε την άγνοια και την ανάγκη του κόσμου! Με όπλο μας την αλήθεια, την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα, μέσα σε αυτό το χάος, κάναμε το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες και το Taroto.gr, πρώτο στην επιλογή του κόσμου. Το Taroto.gr μέσα σε 2 μόλις χρόνια έχει καταφέρει να έχει πάνω από 8.000 μοναδικούς επισκέπτες καθημερινά! Η ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων παραμένει και θα παραμείνει βασική αρχή μας. 

Μέντιουμ Άρης το καλυτερο μεντιουμ στην αθηνα

Συνέπεια

Πάντα στην ώρα μας. Δεν υπάρχει ραντεβού να έχει καθυστερήσει ή να έχει χαθεί. Δεν υπάρχει παραγγελία να μην έχει εξυπηρετηθεί.

Αξιόπιστια

Δεν παίζουμε παιχνίδια. Οι πόρτες μας είναι ανοιχτές για όλους τους πελάτες μας. Δεν κρυβόμαστε. Δεν αλλάζουμε ξαφνικά αριθμούς επικοινωνίας. Είμαστε εδώ για εσάς.

Ειλικρίνεια

Λέμε την αλήθεια ακόμα και αν δυσαρεστηθεί κάποιος! Σταματάμε να εκμεταλλευόμαστε την άγνοια και την ανάγκη του κόσμου! Με όπλο μας την αλήθεια, προχωράμε μαζί μπροστά.

Ομάδα

Είμαστε μια μικρή ομάδα αλλά με πολυεπίπεδα ταλέντα, μεγάλη εμπειρία και αγάπη για την δουλειά μας. Η ομάδα του Ταρωτώ σίγουρα θα σας αφήσει ευχαριστές εντυπώσεις.

Τι σημαίνει Ταρωτ;

Τα – ρωτώ. Ένα ευφυές λογοπαίγνιο, που λέει πολλά!  Τα: Οριστικό άρθρο που δηλώνει ότι η λέξη που ακολουθεί είναι γνωστή ή όταν θέλω να κάνω κάποια γενική δήλωση. Ρωτώ: ζητώ από κάποιον να μου δώσει μια πληροφορία ή γνώμη Ταρώ: Κάρτες με απεικονίσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από γνώστες του από-συμβολισμού για μελλοντικές προβλέψεις. Και το σήμα του άπειρου πάνω από το τελευταίο γράμμα τι είναι;

Το ρωτώ προέρχεται από το αρχαίο ἐρωτῶ. Πάνω από το τελικό ω λοιπόν, υπάρχει η περισπωμένη! ( ~ ) Δύο περισπωμένες μας κάνουν το άπειρο! Συνδυασμός λοιπόν των καρτών Ταρώ και της επιθυμίας κάποιου να πάρει απαντήσεις! «Εγώ τα-ρωτῶ… και αυτά απαντούν!»

Υ.Γ: Μια φίλη του Ταρωτώ μας είπε: «Μόλις είδα την επωνυμία Ταρωτώ σκέφτηκα, αυτοί δεν είναι απλά μορφωμένοι αλλά έχουν και παιδεία…» και μας έφερε δώρο στην πρώτη της επίσκεψη στο κατάστημα μας, την ποιητική συλλογή «Τα Ρω του έρωτα» του Οδυσσέα Ελύτη.

Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες

Οι άνθρωποι μας, η δύναμη μας

Το TarotoSpells αποτελείται από μια ομάδα ανθρώπων με αγάπη για την δουλειά τους. Στόχος όλων είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και προϊόντων. Καθώς και η άψογη εξυπηρέτηση όσων μας εμπιστεύονται. Τα μέντιουμ του TarotoSpells είναι ο Άρης και η έμπειρη ομάδα του. Καθημερινά συνομιλούν με δεκάδες ανθρώπους παρέχοντας αξιόπιστες μελλοντικές προβλέψεις και λύσεις σε θέματα που τους απασχολούν. Αληθινές ολοκληρωμένες πνευματιστικές υπηρεσίες.

Το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες και TarotoSpells υποστηρίζουν και μια ολόκληρη ομάδα, οι αφανείς ήρωες που λέμε! Το Taroto Team! Με επικεφαλή την Ελένη που δίνει τον ρυθμό, διατηρείται η άψογη εικόνα μας αλλά και η επικοινωνία μας με όλους εσάς. Υπάρχουν βέβαια και οι συνεργάτες μας που μας βοηθούν στο να παρέχουμε τα καλύτερης ποιότητας μαγικά υλικά! Ο Leo για τα άριστης ποιότητας κεριά, ο Evans για τα μοναδικά χειροποίητα θυμιάματα, ο Muhammet και η παρέα του από την Τουρκία, ο Alia από τον Λίβανο και πολλοί άλλοι!

Φιλίες και συνεργασίες χρόνων που έχουν κοινό σημείο αναφοράς την κοινή αίσθηση και αποτύπωση της αισθητικής.

Τι λένε για εμάς

Παρακάτω ακολουθούν αληθινές μαρτυρίες από ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν. Θέλησαν να μοιραστούν και με εσάς την εντύπωση και την γνώμη τους για τις υπηρεσίες μας. Για τα δημιουργήματα του Taroto Team, το TarotoSpells και το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες!

Τα έργα μας, η δουλεία μας

Μέσα στα 2 πρώτα χρόνια λειτουργίας του Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες έχουμε καταφέρει να έχουμε χαρακτηριστεί από όλο τον κόσμο, ως ο πιο αξιόπιστος χώρος μελλοντολογίας στην Αθήνα. Πλέον οι ανταγωνιστές αρχίζουν και μας αντιγράφουν! Και αυτό επιτυχία είναι! Στους αριθμούς όμως αποτυπώνονται καλύτερα τα πράγματα! Καθημερινά υπάρχουν πάνω από 8.000 μοναδικοί επισκέπτες στο www.taroto.gr. Νο1 site μεταφυσικής και μελλοντολογίας σε Ελλάδα και Κύπρο! Το Ταρωτώ έχει γίνει το πιο δυνατό brand στον χώρο! Έχουμε δημιουργήσει τον πιο ολοκληρωμένο ονειροκρίτη που υπάρχει με πάνω από 1.800 όνειρα που συνεχώς εμπλουτίζεται! Πλέον ακόμα πιο εύχρηστος στο www.oneirokritis.taroto.gr. Δημιουργήσαμε το www.blog.taroto.gr. Το Blog που παρέχει πρωτότυπες αστρολογικές προβλέψεις και όχι αντιγραφές!!! Ακόμα στο Blog υπάρχει και ολοκληρωμένη εγκυκλοπαίδεια αστρολογίας αλλά και η Ελληνική Μυθολογία από την αρχή του κόσμου, με απλά και κατανοητά λόγια! Το www.xorkia.taroto.gr που παρέχει ολοκληρωμένα δωρεάν μαγικά ξόρκια μέσα από την τεράστια συλλογή Ξόρκια Ταρωτώ αλλά και ολοκληρωμένες γνώσεις αποκρυφισμού! Μεγάλες δημιουργίες, ελεύθερες για τον καθένα! Γνώση και πληροφορίες για όλους! Και αυτό είναι μόνο η αρχή! Τώρα κοντά σας βρίσκεται το www.TarotoSpells.com Το μεγαλύτερο και αξιόπιστο ηλεκτρονικό κατάστημα μεταφυσικής που εξυπηρετεί όλο τον κόσμο! Με μαγικά πακέτα εργασιών, ποιοτικά υλικά μαγείας αλλά και μελλοντικές προβλέψεις μέσω email! Τα επόμενα βήματα της Taroto Team θα τα δείτε πολύ σύντομα! Η τράπουλα Ταρωτώ θα είναι σύντομα στα χέρια σας…

Taroto Spells Μαγικά Ξόρκια
Taroto Spells Μαγικά Ξόρκια
Αστρολογικά νεα ταρωτω blog
ονειροκρίτης ονειρα ταρωτω

ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Μενού