Μέντιουμ Άρης 

Μέντιουμ Άρης Το καλύτερο μέντιουμ στην Αθήνα Εμπειρία Αξιοπιστία και Δύναμη Απαντήσεις και Λύσεις σε κάθε θέμα που σας απασχολεί

Τα πρώτα βήματα: Ο Άρης γεννήθηκε στον Πειραιά, στην Ελλάδα. Η οικογένεια του έχει καταγωγές από τη Σμύρνη της Τουρκίας. Με την καταστροφή της πόλης οι Έλληνες που ζούσαν εκεί, με έναν βίαιο τρόπο, μεταφέρθηκαν στην Ελλάδα. Η οικογένεια του και ο ίδιος μεγάλωσαν και έζησαν σε μια από τις πιο ιστορικές περιοχές του Πειραιά, την Παλιά Κοκκινιά. Από μικρός είχε έντονους οραματισμούς και ισχυρή διαίσθηση για μελλοντικά γεγονότα.

Μέντιουμ Αρης αξιοπιστο μεντιουμ

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΗ

Μέντιουμ Άρης | Σπουδές και Αποκρυφισμός

Μετά την ολοκλήρωση της βασικής εκπαίδευσης, σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Κοινωνιολογίας. Ο Άνθρωπος ως μέρος του συνόλου αλλά και οι λειτουργίες του ως μονάδα που επηρεάζουν το σύνολο, είναι η αναζήτηση που τον οδήγησε σε αυτό τον κλάδο. Εκείνη την περίοδο βρέθηκε στη ζωή του, όχι τυχαία, μια από τις κορυφαίες στον χώρο του αποκρυφισμού, η Ηλιάνα Σαντρά. Τον μύησε στον πνευματισμό και του δίδαξε τα μεγάλα μυστικά της μαγικής τέχνης. Κυρίως όμως, του δίδαξε να αντιμετωπίζει με ήθος και σεβασμό τον καθένα! Το 2006 αποφοίτησε από σχολή μεταφυσικών μελετών με άριστα στα πειράματα μεταφυσικής και αποσυμβολισμού. Το Μέντιουμ Άρης μιλάει Ελληνικά και Αγγλικά. Μετά από μεγάλη αναζήτηση και έρευνα στα θέματα θρησκείας βρήκε την αλήθεια μελετώντας το Ιερό Κοράνι.

Μέντιουμ Άρης σπουδες
Taroto Spells Μαγικά Ξόρκια
Αστρολογικά νεα ταρωτω blog
ονειροκρίτης ονειρα ταρωτω

Μέντιουμ Άρης | Σήμερα

Το 2016 ιδρύει το Ταρωτώ Μαντικές Τέχνες και το www.taroto.gr. Τον πιο αξιόπιστο χώρο μεταφυσικής και μελλοντολογίας στην Αθήνα. Το Μέντιουμ Άρης παρέχει αξιόπιστες προβλέψεις και πνευματιστικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Το Μέντιουμ Άρης καθημερινά συνομιλεί με δεκάδες ανθρώπους που εμπιστεύονται την ισχυρή του ενόραση αλλά και τον έντιμο λόγο του. Το Μέντιουμ Άρης μπορεί να δώσει και σε εσάς λύσεις, συμβουλές και καθοδήγηση. Σε θέματα ερωτικών σχέσεων αλλά και οικογενειακών και προσωπικών καταστάσεων που σας απασχολούν. Επίσης δίνει συμβουλές και καθοδήγηση και σε επαγγελματικά ζητήματα.

Έχει συνεργασίες οι οποίες του δίνουν την δυνατότητα να παρέχει κορυφαίας ποιότητας μαγικά υλικά και εργαλεία μαγείας αποκλειστικής εισαγωγής και διανομής. Επιμελείται προσωπικά ο ίδιος το Νο1 site μεταφυσικής στην Ελλάδα, το www.taroto.gr, με πάνω από 8.000 επισκέπτες καθημερινά.

Μέντιουμ Άρης. Μελλοντικές προβλέψεις με ακρίβεια και λεπτομέρεια αλλά και πνευματιστικές υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας και υψηλού επιπέδου και αποτελεσματικότητας.

Μέντιουμ Άρης | Το Μέλλον

Το Μέντιουμ Άρης είναι πάντα ένα ανήσυχο πνεύμα και τον ενοχλεί η στασιμότητα! Πολλές εκπλήξεις επιφυλάσσει σε όλους τους λάτρεις του μεταφυσικού και του αποκρυφισμού. Στα άμεσα σχέδια του είναι η ολοκλήρωση της Τράπουλας Ταρώ Ταρωτώ. Η πιο ολοκληρωμένη τράπουλα χαρτομαντείας που θα δίνει απαντήσεις με ακρίβεια! Δικό του προσωπικό δημιούργημα, που εδώ και 10 χρόνια, έχει περάσει τις εξετάσεις του με άριστα!

Μέντιουμ Άρης βιογραφικό
Μενού